perjantai 20. marraskuuta 2009

Herkistellään hivenen makuaistia

Jotta totuus ei unohtuisi, ohessa kuvasarja huikopalasta koko sen tarjoaman nautinnon matkalta.


Naudan paahtopaistia oliivilla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja basilikalla täytettynä



Rulla paistettu 60:een asteeseen. Semi-karkeaasuolaa leikattujen siivujen väliin ja 10 min tekeytymään.



Glögi-kastike kruunaa setin.



Jälkitunnelmat.


4 kommenttia:

Saara ja Tuomas kirjoitti...

Muistin teidän sivut, ja ensimmäistä kertaa kerkesin vähän tutustua tähän projektiin..kaksi tuntia vierähti nopeasti. Ihan uskomaton urakka!! Mahtaa olla hieno tunne nyt jälkeenpäin..:)

Onnellisia päiviä Tampellaan toivotellen
Saara

Saara ja Tuomas kirjoitti...

ja tervetuloa ivaloon!

nymana kirjoitti...

Kiitos.

Hienon tunteen kanssa ollaan aika ristiriitaisia. Toisaalta on mukava nähdä vision toteutuvan ja tuntea sitä fiilistä, jonka saa säilytettyä ja parhaassa tapauksessa rakennettua, mutta toisaalta vielä ollaan keskellä suoritusta.

Keväällä olemme todennäköisesti tulossa käymään siellä pohjoisessa.

Antti

TirriLiisa kirjoitti...

Löysin ihanan bloginne ja tuli todella kotoinen olo. Samanlainen projekti on meilläkin täällä. Oikein mukavaa joulun odotusta!!