Jotta totuus ei unohtuisi, ohessa kuvasarja huikopalasta koko sen tarjoaman nautinnon matkalta.
Naudan paahtopaistia oliivilla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja basilikalla täytettynä
Rulla paistettu 60:een asteeseen. Semi-karkeaasuolaa leikattujen siivujen väliin ja 10 min tekeytymään.
Glögi-kastike kruunaa setin.
Jälkitunnelmat.
4 kommenttia:
Muistin teidän sivut, ja ensimmäistä kertaa kerkesin vähän tutustua tähän projektiin..kaksi tuntia vierähti nopeasti. Ihan uskomaton urakka!! Mahtaa olla hieno tunne nyt jälkeenpäin..:)
Onnellisia päiviä Tampellaan toivotellen
Saara
ja tervetuloa ivaloon!
Kiitos.
Hienon tunteen kanssa ollaan aika ristiriitaisia. Toisaalta on mukava nähdä vision toteutuvan ja tuntea sitä fiilistä, jonka saa säilytettyä ja parhaassa tapauksessa rakennettua, mutta toisaalta vielä ollaan keskellä suoritusta.
Keväällä olemme todennäköisesti tulossa käymään siellä pohjoisessa.
Antti
Löysin ihanan bloginne ja tuli todella kotoinen olo. Samanlainen projekti on meilläkin täällä. Oikein mukavaa joulun odotusta!!
Lähetä kommentti